4.5/5

4,5 stjerner på Google

Trivsel, der sparker r...

Vi er mere på arbejde, end vi er sammen med vores familie. I gennemsnit går vi på arbejde i 39 år. NIOGTREDIVE!!! Plus det løse. Så skal det saftsuseme også føles godt. 

+ 0
glade kunder
+ 0
afholdte foredrag
+ 0
års erfaring
+ 0
daglige følgere

Connie taler for hele Danmark store som små

Arbejdsglæden skal tilbage

I dette foredrag kommer Connie ind på kommunikation, anerkendelse, stolthed og arbejdskulturen. Alt bliver leveret med masser af humor og eksempler fra hverdagen. 

Arbejdsglæden skal tilbage, hvor den hører hjemme. Nemlig på jobbet. Hvor vi i forvejen tilbringer de fleste af vores vågne timer. Det er ikke en umulig opgave. Med nogle små justeringer kan vi faktisk gøre en hel det.

Ofte handler det ’bare’ om, at vi skal blive bevidste om vores egne handlemønstre. Sprudlende Connie leverer endnu engang et forrygende foredrag om arbejdsmiljø med masser af humor og eksempler fra hverdagen.

Hun kommer ud over scenekanten og helt ned på bageste række, og kommunikerer, så alle kan forstå det.

Varighed: fra 60 – 90 min.

Få styr på arbejdsglæden og kundeservicen

Når emnet falder på arbejdsglæde og kundeservice så ved Connie, hvad hun taler om. Hun har en smittende positiv tilgang til livet og besidder en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen.

Vores tilhørere siger...

Connie Svendsen har holdt foredrag for mere end 130.000 tilhørere. Hun brænder for at levere sine budskaber, og med sin humoristiske tilgang kommer hun under huden på sit publikum. 

5/5

Hjemrejsestyrelsen

Et par fantastiske timer

Det var et par fantastiske timer – super foredrag, trist det skulle have en ende – og jeg har kun fået positive og glade tilbagemeldinger. Står det vores kontor, er det bestemt ikke sidste gang, vi ser jer til et arrangement. Tak for sangen. 

- Marianne Snevig Johnsen

5/5

Herning Kommune

Hun er bare fantatisk

Connie – hun var bare fantastisk. Det var SÅ underholdende et foredrag. Et foredrag, der fyldte mig med energi (er stadig helt høj). Plakaten i rammen står nu ved mit skrivebord og bliver “flittig” læst af alle på kontoret. 

- Trine Ross Laursen

5/5

Region Syddanmark

Tak for en herlig aften

Tak for en herlig aften. Jeg fik en god reminder om, hvor vigtigt det er, at jeg har fokus på at være positiv og tage et medansvar for det gode arbejdsmiljø…. være åben for andres brug af “det lille ekstra” og selv byde ind. 

- Jette Bang Hedelund, Herning Kommune