4.5/5

4,5 stjerner på Google

Det Lille Ekstra

“Det Lille Ekstra” er et simpelt redskab til medarbejdere og ledere. Det handler om at ændre holdning og gøre en lille, positiv forskel hver dag. 

glade kunder
+ 0
afholdte foredrag
+ 0
års erfaring
+ 0
daglige følgere
+ 0

Connie taler for hele Danmark store som små

"Det Lille Ekstra" øger arbejdsglæden

“Det Lille Ekstra” er et simpelt redskab til medarbejdere og ledere. Det handler om at ændre holdning og gøre en lille, positiv forskel hver dag. Connie Svendsen leverer “Det lille ekstra” med en god portion humor og selvironi samt masser af sjove og inspirerende eksempler fra hverdagen. 

“Det Lille Ekstra” fører til store forandringer og skaber resultater for medarbejderne, deres familier og arbejdspladsen som helhed. Produktionen stiger, sygefraværet falder, stress reduceres, teamwork forbedres og kommunikationen bliver bedre og hurtigere. “Det Lille Ekstra” fører til større arbejdsglæde og giver flere tilfredse kunder og borgere.

Alle kan lære “Det Lille Ekstra”. Det er gratis, og det smitter som en luftbåren virus.

Varighed: Fra 60 – 90 min.

Få styr på arbejdsglæden og kundeservicen

Når emnet falder på arbejdsglæde og kundeservice så ved Connie, hvad hun taler om. Hun har en smittende positiv tilgang til livet og besidder en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen.

Vores tilhørere siger...

Connie Svendsen har holdt foredrag for mere end 130.000 tilhørere. Hun brænder for at levere sine budskaber, og med sin humoristiske tilgang kommer hun under huden på sit publikum. 

5/5

Hjemrejsestyrelsen

Et par fantastiske timer

Det var et par fantastiske timer – super foredrag, trist det skulle have en ende – og jeg har kun fået positive og glade tilbagemeldinger. Står det vores kontor, er det bestemt ikke sidste gang, vi ser jer til et arrangement. Tak for sangen. 

- Marianne Snevig Johnsen

5/5

Herning Kommune

Hun er bare fantatisk

Connie – hun var bare fantastisk. Det var SÅ underholdende et foredrag. Et foredrag, der fyldte mig med energi (er stadig helt høj). Plakaten i rammen står nu ved mit skrivebord og bliver “flittig” læst af alle på kontoret. 

- Trine Ross Laursen

5/5

Region Syddanmark

Tak for en herlig aften

Tak for en herlig aften. Jeg fik en god reminder om, hvor vigtigt det er, at jeg har fokus på at være positiv og tage et medansvar for det gode arbejdsmiljø…. være åben for andres brug af “det lille ekstra” og selv byde ind. 

- Jette Bang Hedelund, Herning Kommune