4.5/5

4,5 stjerner på Google

Livet ad Libitum

Dette foredrag er baseret på bogen af samme navn, skrevet af Connie Svendsen. Det er en selvbiografi, som udgives den 21. marts 2024. 

glade kunder
+ 0
afholdte foredrag
+ 0
års erfaring
+ 0
daglige følgere
+ 0

Connie taler for hele Danmark store som små

Livet ad Libitum

Connie Svendsen vokser op i 1970’ernes København med en enorm appetit på livet. Hun fester og danser sig gennem ungdommen og  eksperimenterer med stoffer, og sin seksualitet. Hun bliver inviteret til Paris og arbejder indimellem som model. Hendes indre iværksætter kører på fuld tryk, og hun åbner en slikbutik på Amager og en succesfuld smørrebrødsforretning i Stockholm, inden hun bliver Spies-guide på Gran Canaria og stewardesse – en titel, der sender hende til europæisk prisoverrækkelse i London, hvor hun bliver hyldet for sin helt særlige service.

En dag møder Connie en mand og bliver gravid. Hun elsker sin søn, men manden kan ikke slippe stofferne, og til sidst må de begge på afvænning. Imens viser det sig, at hendes bror lever et dobbeltliv. Samtidig er hendes far kommet i fængsel, og hun bliver selv ramt af en livstruende sygdom.

Livet ad libitum er en anderledes livsfortælling om at sige ja, når livet byder sig til, og om at komme igennem svære tider med hinanden i hænderne. I dag er Connie Svendsen en anerkendt foredragsholder. Hun er gift med politimanden Sune på 20. år, mor til Danmarks næststørste baby, bonusmor, og arbejder som frivillig for gadebørn i Nicaragua … og sådan en, der lægger mærke til guldparykker på navneskilte.

Ønsker du at forudbestille bogen med en god rabat, så send en mail til connie@detlilleekstra.dk.

Få styr på arbejdsglæden og kundeservicen

Når emnet falder på arbejdsglæde og kundeservice så ved Connie, hvad hun taler om. Hun har en smittende positiv tilgang til livet og besidder en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen.

Vores tilhørere siger...

Connie Svendsen har holdt foredrag for mere end 130.000 tilhørere. Hun brænder for at levere sine budskaber, og med sin humoristiske tilgang kommer hun under huden på sit publikum. 

5/5

Hjemrejsestyrelsen

Et par fantastiske timer

Det var et par fantastiske timer – super foredrag, trist det skulle have en ende – og jeg har kun fået positive og glade tilbagemeldinger. Står det vores kontor, er det bestemt ikke sidste gang, vi ser jer til et arrangement. Tak for sangen. 

- Marianne Snevig Johnsen

5/5

Herning Kommune

Hun er bare fantatisk

Connie – hun var bare fantastisk. Det var SÅ underholdende et foredrag. Et foredrag, der fyldte mig med energi (er stadig helt høj). Plakaten i rammen står nu ved mit skrivebord og bliver “flittig” læst af alle på kontoret. 

- Trine Ross Laursen

5/5

Region Syddanmark

Tak for en herlig aften

Tak for en herlig aften. Jeg fik en god reminder om, hvor vigtigt det er, at jeg har fokus på at være positiv og tage et medansvar for det gode arbejdsmiljø…. være åben for andres brug af “det lille ekstra” og selv byde ind. 

- Jette Bang Hedelund, Herning Kommune