4.5/5

4,5 stjerner på Google

Om Connie Svendsen

Hun har en smittende positiv tilgang til livet og en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen.

glade kunder
+ 0
afholdte foredrag
+ 0
års erfaring
+ 0
daglige følgere
+ 0

Connie taler for hele Danmark store som små

Noget så sjældent som stewardesse og foredragsholder

Hun har en smittende positiv tilgang til livet og en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen. 

Flere end 130.000 tilhørere har allerede oplevet Connie som foredragsholder. Deltagerne begejstres over hendes historier, for hun tør sige, hvad andre tænker.

Hun startede sin første forretning som 19-årig og åbnede et par år senere endnu en forretning i Stockholm. Hun har arbejdet som guide og airguide i Spies-koncernen og har igennem de seneste 25 år været tilknyttet Dyrehavsbakken.

Hun har også rejst Europa tyndt med en tryllekunstner, været kæreste med en tidligere vinder af det Internationale Europæiske Melodi Grand Prix, født Danmarks næststørste baby, svømmet med delfiner og dykket med hajer og tabt sine stifttænder – som konferencier – uden at tabe fatningen.

Få styr på arbejdsglæden og kundeservicen

Når emnet falder på arbejdsglæde og kundeservice så ved Connie, hvad hun taler om. Hun har en smittende positiv tilgang til livet og besidder en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen.

"Hvis alle turde give det lille ekstra, ville verden være positivt forandret."

Bedste kundeservice

Connie Svendsen har modtaget prisen for “BEDSTE KUNDESERVICE” i Thomas Cook Airlines blandt mere end 28.000 ansatte.

Hun har undervist i flybranchen igennem syv år og brænder for god service. Så hun ved, hvad hun taler om. 

Hun har en ukuelig positivitet, en stor åbenhed og har altid haft humoren som sit hemmelige våben.

Nå ja, som om det ikke var nok, så er hun også uddannet coach hos Empowermind – International ICI COACH.

Vores tilhørere siger...

Connie Svendsen har holdt foredrag for mere end 130.000 tilhørere. Hun brænder for at levere sine budskaber, og med sin humoristiske tilgang kommer hun under huden på sit publikum. 

5/5

Hjemrejsestyrelsen

Et par fantastiske timer

Det var et par fantastiske timer – super foredrag, trist det skulle have en ende – og jeg har kun fået positive og glade tilbagemeldinger. Står det vores kontor, er det bestemt ikke sidste gang, vi ser jer til et arrangement. Tak for sangen. 

- Marianne Snevig Johnsen

5/5

Herning Kommune

Hun er bare fantatisk

Connie – hun var bare fantastisk. Det var SÅ underholdende et foredrag. Et foredrag, der fyldte mig med energi (er stadig helt høj). Plakaten i rammen står nu ved mit skrivebord og bliver “flittig” læst af alle på kontoret. 

- Trine Ross Laursen

5/5

Region Syddanmark

Tak for en herlig aften

Tak for en herlig aften. Jeg fik en god reminder om, hvor vigtigt det er, at jeg har fokus på at være positiv og tage et medansvar for det gode arbejdsmiljø…. være åben for andres brug af “det lille ekstra” og selv byde ind. 

- Jette Bang Hedelund, Herning Kommune